Login
 

Министерство на образованието и науката

 

Национално издателство за образование и наука "Аз Буки"


 

Брой 9, 2013 old (2)

Н. Пр. Шаул Камиса Раз, посланик на Израел у нас

Н. Пр. Шаул Камиса Раз, посланик на Израел у нас

България е способна на трудни решения, които да декларира пред света, казва Н. ПР. Шаул Камиса Раз, посланик на Израел у нас. Той изразява своята благодарност към България за инициативата да избере 2013-а за годината, в която се отбелязва велико дело – спасяването на българските евреи.

Това за пореден път показва отличните отношения между двете държави. В програмата има различни културни събития, концерти, срещи между израелци и българи. Инициативите са от началото на март до края на годината. Под патронажа на българския президент се организира форум на тема „Толерантност“. За честванията ще дойдат и представители на израелското изкуство и култура – певци, писатели, създатели на документални филми.
Който иска да бъде посланик, трябва да забрави, че ще стои само в кабинета си и ще работи на компютъра. Той трябва да опознае средата, да влезе в пряк досег с кметове, институции. Важно е да познава представители на медиите. Предизвикателство е да контактуваш с тези, които имат способността да влияят на нещата.

Повече по темата четете в бр. 9, 28 февруари - 6 март 2013



see

AzBuki_finger_black