Login
 

Министерство на образованието и науката

 

Национално издателство за образование и наука "Аз Буки"


 

Брой 6, 2013

До нови срещи, Nellii!

До нови срещи, Nellii!

Над 100 посланици на Националната мрежа за инициативи и информация за учене през целия живот се събраха на заключителна среща, за да кажат „довиждане и до нови срещи, NELLII“.  Форумът е партньорска инициатива на Министерството на образованието, младежта и науката съвместно с Фондация на бизнеса за образованието и вестник „Аз Буки“. А небивалите по своите мащаби инициативи в рамките на проекта NELLII бяха осъществени с финансовата подкрепа на Европейската комисия.

Над 100 посланици на Националната мрежа за инициативи и информация за учене през целия живот се събраха на заключителна среща, за да кажат „довиждане и до нови срещи, NELLII.  Форумът е партньорска инициатива на Министерството на образованието, младежта и науката съвместно с Фондация на бизнеса за образованието и вестник „Аз Буки“. А небивалите по своите мащаби инициативи в рамките на проекта NELLII бяха осъществени с финансовата подкрепа на Европейската комисия.
В празниците и фестивалите на ученето през целия живот се включиха близо 28 500 участници при съдействие на общо 900 местни институции, с подкрепата на близо 670 организации, които предложиха различни възможности за образование и обучение. Над 130 медии отразиха 28-те местни и 6-те регионални празници на ученето, осъществени под егидата на NELLII.

Повече по темата четете в бр. 6 на в. „Аз Буки”



see

AzBuki_finger_black