Login
 

Ministry of Education and Science

 

National Publishing House for Education and Science "Az Buki"


 

Брой 6, 2013

До нови срещи, Nellii!

До нови срещи, Nellii!

Над 100 посланици на Националната мрежа за инициативи и информация за учене през целия живот се събраха на заключителна среща, за да кажат „довиждане и до нови срещи, NELLII“.  Форумът е партньорска инициатива на Министерството на образованието, младежта и науката съвместно с Фондация на бизнеса за образованието и вестник „Аз Буки“. А небивалите по своите мащаби инициативи в рамките на проекта NELLII бяха осъществени с финансовата подкрепа на Европейската комисия.

Над 100 посланици на Националната мрежа за инициативи и информация за учене през целия живот се събраха на заключителна среща, за да кажат „довиждане и до нови срещи, NELLII.  Форумът е партньорска инициатива на Министерството на образованието, младежта и науката съвместно с Фондация на бизнеса за образованието и вестник „Аз Буки“. А небивалите по своите мащаби инициативи в рамките на проекта NELLII бяха осъществени с финансовата подкрепа на Европейската комисия.
В празниците и фестивалите на ученето през целия живот се включиха близо 28 500 участници при съдействие на общо 900 местни институции, с подкрепата на близо 670 организации, които предложиха различни възможности за образование и обучение. Над 130 медии отразиха 28-те местни и 6-те регионални празници на ученето, осъществени под егидата на NELLII.

Повече по темата четете в бр. 6 на в. „Аз Буки”



see

AzBuki_finger_black